Selecteer een pagina

Open Middag VDGC

1 feb 2019Nieuwsbericht, VDGC nieuws

Nu de verbouwing is voltooid, werden relaties en belangstellenden van VDGC uitgenodigd een kijkje te komen nemen. VDGC had de loper voor ze uitgelegd en meteen bij de entree stond er een zogenaamde koffiefiets klaar om ze te verwelkomen met speciale koffie en thee.
Het nieuwe design bij VDGC is gebaseerd op het thema ‘groei’ en werd vormgegeven door ontwerper Ron Hos van Box33. Bij binnenkomst wordt de bezoeker direct geconfronteerd met dit thema dat  gesymboliseerd wordt door de vorm van de jaarringen van een boom. Deze zijn gestileerd in het patroon van de droogloopmat die vervolgens uitmondt in de afbeelding van een doorgezaagde boomstam.

Groei…

Koffiefiets…

De koffiefiets was uiteraard alleen op de open dag aanwezig in de ontvangstruimte die stevig op de schop is genomen. De vertrouwde blauwe kuipstoeltjes waar wachtende relaties voorheen plaats konden nemen, zijn vervangen door een ruime en sfeervolle ontvangstruimte. Deze ruimte biedt meteen uitzicht op het geheel vernieuwde secretariaat. Een van de zaken die de bezoekers direct op zullen vallen is dat de houten wanden plaats hebben gemaakt voor glazen afscheidingen die door middel van bestickering toch een speels effect teweeg brengen. Achterliggende filosofie is dat VDGC ook voor de wachtende bezoeker opener en transparanter wil zijn in een warm-zakelijk contact.

Secretariaat…

Contact….

Ook de twee spreekkamers hebben een metamorfose ondergaan: levensgrote fotoprints en inspirerende spreuken omzomen de ovalen spreektafels die door hun ronde vormen een vriendelijker uitstraling bieden voor de gasten.

Spreekkamers…

‘n Ruime honderd gasten nam de moeite om de open dag te bezoeken. Voor de inwendige mens werd prima gezorgd door Vernooij Catering, die luxe hapjes en bittergarnituren serveerden, terwijl de twee sneltekenaressen/karikaturistes van Atelier Christel voor het nodige vertier en hilariteit zorgden.

Gezelligheid, smullen en een spotprent…

Uiteraard werden ook de kantoorruimtes en de verdiepingen grondig aangepakt: niet alleen nieuwe plafonds met LED-verlichting boven de volledig vernieuwde vloerbedekking, maar ook in hoogte verstelbare bureaus vormen nu de fraai ingerichte werkplekken voor de VDGC-medewerkers.

Het was een druk komen en gaan van belangstellenden en we kunnen bij VDGC dan ook terugzien op een uitermate geslaagde open middag…