Selecteer een pagina

Nieuwsbrief februari 2019

27 feb 2019Nieuwsbrief

Nieuwsbrief februari 2019

Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe digitale nieuwsbrief! Wij zijn voornemens u  deze op gezette tijden aan te gaan bieden en zijn heel benieuwd wat U er van vindt!
In deze editie nieuws over de werkkostenregeling en een tip over het aanvragen van een loonheffingsnummer bij het starten van een nieuwe bv.
Verder geldt er nu een hogere vrijstelling bij schenking bedrijf en krijgt u de tip om de btw op zonnepanelen snel terug te vragen.
Ook de Brexit werpt zijn schaduw in deze nieuwsbrief vooruit:leest u vooral de tip aangaande het fiscaal overgangsrecht bij een harde Brexit!

Reacties, op- en aanmerkingen op deze nieuwsbrief kunt u ons via nieuwsbrief@vdgc.nl doen toekomen. Wij stellen uw reacties zeer op prijs. Afmelden voor verdere toezending van deze nieuwsbrieven is mogelijk via de link onderaan de nieuwsbrief.Wij stellen het zeer op prijs als u uw afmelding met enkele steekwoorden aan zou willen toelichten. Uiteraard zijn wij benieuwd naar het waarom u de nieuwsbrieven niet langer wenst te ontvangen.

VDGC – accountants waar u op kunt rekenen!