Selecteer een pagina

VDGC Nieuwsbrief juli 2019

7 jul 2019Nieuwsbrief

Zon, zee en de fiscus…

De vakantiemaanden zijn weer aangebroken en wellicht geniet u reeds van een welverdiende vakantie. We kunnen ons dan ook heel goed voorstellen dat uw hoofd nu even niet naar belastingzaken staat. Toch raden wij u aan ook deze VDGC nieuwsbrief weer tot u te nemen, want hij bevat weer tal van wetenswaardigheden die u als ondernemer goed van pas kunnen komen.

Zo treft u er een artikel in aan over het gebruik van de auto van de zaak tijdens de vakantie. En wellicht wil zoon- of dochterlief wat vakantiecentjes bijverdienen bij u op de zaak? Nuttige tips, doe er vooral uw voordeel mee!

Internationaal

Inmiddels slaat VDGC ook internationaal haar vleugels uit via het lidmaatschap aan de INAA, The International Association Of Independent Accounting Firms.
We zijn inmiddels druk doende om u na de vakantie een geheel gerestylede website aan te kunnen bieden, waarin ook deze nieuwe activiteit een prominente plek zal krijgen! Houd daarom de komende weken onze website nauwlettend in de gaten…

 Zon en zee voorzichtig!
Team VDGC

VDGC – accountants waar u op kunt rekenen!

Biedt u uw kind vakantiewerk op uw bedrijf?

Als uw zoon of dochter op zoek is naar leuk vakantiewerk, is het wellicht een idee dat ze bij u in het bedrijf gaan werken. Uw kind heeft dan een leuke bijverdienste en krijgt een kijkje in de keuken. Daarbij, u heeft de beschikking over een extra arbeidskracht en u kunt de kosten ten laste van de winst brengen.