Selecteer een pagina

VDGC op startersdag Zeist!

22 aug 2019VDGC nieuws

Enigma Consulting en Bernax Race Simulators inspireren startende ondernemers tijdens de Startersdag Zeist.
Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Rabobank Rijn en Heuvelrug, de gemeente Zeist en Interpolis op woensdag 12 september een gratis startersdag in Hotel Theater Figi in Zeist. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor (oriënterende) starters, eigenaren van een bedrijf tot ongeveer drie jaar oud en succesvolle start-ups.

Programma
Het programma bestaat uit gezamenlijke kennissessie, een startersmarkt, diverse seminars en workshops (onder meer een die verzorgd wordt door VDGC) en een inspiratiesessie. Tijdens deze inspiratiesessie komen de succesvolle ondernemers van Bernax Race Simulators en Enigma Consulting aan het woord.
Charles Köhnen won met Bernax Race Simulators dit jaar de Rabo Innovatie Award en weet als geen ander dat er veel vaardigheden zijn die je kunt leren van ervaringsdeskundigen. Hij inspireert de startende ondernemers dan ook graag: ‘doorzettingsvermogen is een essentiële eigenschap die je nodig hebt voor het runnen van je eigen bedrijf’.
Het bedrijf maakt race-simulators waarbij je in een realistische simulatie op een veilige en uitdagende manier kunt leren autoracen.

Enigma Consulting werd dit jaar uitgeroepen tot onderneming van het jaartijdens een business event van gemeente Zeist. Jaco Booster (Managing Partner) spreekt tijdens de inspiratiesessie over de droom die hij en Paul Jans 20 jaar geleden hadden: de droom om het beste betalingsverkeerhuis van Nederland te worden.
Naast de inspiratiesessie zijn er nog vele seminars en workshops te volgen, o.a. op het gebied van financiënverzekeringenbelastingdienst en zakelijke kredieten.